ilah 

kapat
  1. insanlarda büyük bir saygı uyandıran, yaratıcı, büyük güç.
    #264254 (asiti kaçmış kola, 20.05.2006 17:15)
  2. (bkz: jeff buckley)
    #264256 (piano-foRte, 20.05.2006 17:15)
  3. (bkz: tanrı)
    #264259 (sidikli, 20.05.2006 17:16)
  4. "tanrı" kelimesinin karşılığı.
    #2560437 (keserim ulan topunuzu, 06.11.2007 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ilah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nezaket » askerligi seven insan » ic camasiri giymeyen insan » magic mushroom » diyarbakir » beziman » anama sovmus patron » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » doktorun hastasindan nefret etmesi » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » vapurda aglamak » lost » normal gorunume don » moldovya » john locke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » ruyada dis hekimi gormek » medar i iftihar » chicco » sergen yalcin » alevilik bir mezhep degildir » 7 nokta 4 yetmedi mi » hakkari » bu siteye erisim engellenmistir » kopush fm » islam in hosgorulu olmamasi » sozlukteki erzurumlular » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » alp arslan » doktor nazim