ilaclamak 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilac dagitim araclarinda yazan acil ilac yazisi
  2. ilac
  3. ilac fm
  4. ssk ya ait ilac fabrikalari
  5. zaman en iyi ilac
  6. sahte ilac
  7. mucize ilac
  8. antidepresan ilac
  9. jenerik ilac
  10. ilac dolabi

© 2008 - uludağ sözlük

ilaclamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilaclamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilaclamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» porfirio diaz » turkiye de devlet teklif ediyormus » fenerium com tr » birebir sozluk » karma » andrea bocelli » magusa » metrobus soforu » thakaho » yalnizim » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » ogrenci ogretmen diyaloglari » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » lost » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the cosby show » akka » kars » yalnizca kanatlarina guven » easy filehosting » jesus fucking christ » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » atesle barut yan yana durmaz » sir isaac » isvecli sirin » sozlukle ilgili istekler » sirince » polo tisortle namaz kilmak » iphone 3g