ilac dagitim araclarinda yazan acil ilac yazisi 

kapat
  1. son günlerde farklı ilaç dağıtım firmalarının dağıtım araçlarının ön camının üst kısımında büyük ve kırmızı harflerle yazılmış yazı.Günde 3-4 defa görüp sakin sakin dağıtımını yapan bir araçta ne hakla yazılabilir, araç kullanırken arkada görüp "aa yol veriyim bari" diyip sağa geçip yol verdiğim bi aracın eczaneye prezervatif yetiştirmesi olası olabilir...
    #2507851 (uzaklar, 23.10.2007 12:07)
  2. hastaligin durumuna gore bazen acil ihtiyac duyan insanlara hizmet etmek icin yazilan yazidir.
    #2507855 (fabala, 23.10.2007 12:08)

© 2008 - uludağ sözlük

ilac dagitim araclarinda yazan acil ilac yazisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ilac dagitim araclarinda yazan acil ilac yazisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ilac dagitim araclarinda yazan acil ilac yazisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » genelkurmay i yipratmayan tek sey » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » pro lisans » acz ve fakr » yaran msn iletileri » albert finney » deniz fenerini unutmayin » aslan » 14 ocak 2006 saldirisi » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » alone with everybody » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » the boy in the striped pyjamas » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » janos eckmann » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » enis faik arcan » pkk nin silah birakip teslim olmasi » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » sarma sigara » ergenekon u sulandirma plani » aksam olmus yahu » beni birakip nerelere gidersin mysql server » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » what the fuck is that » yuck fou » don t bother me » adnan senses » sesleri gormek