il padrino 

kapat
  1. caddebostandaki bir italyan lokantası. barlar sokağındadır. hemen yanında ulubey kebapçısı vardır.

sitesinide yazayım tam olsun: http://www.ilpadrino.com.tr
    (yat yat yat ahlak polisi, 17.12.2006 21:16 ~ 21:18)
  2. - baba * , vaftiz babası * anlamlarına gelen italyanca sözcük.

- sebze çorbası * dana carpaccio , robespierre , dana pirzolası , sarmısaklı biberli spagetti, yumurtalı pizza * , tavsiye edebileceğim yemekleri arasındadır bu lokantanın.
    (basri, 30.08.2007 16:15)
  3. korsan the godfather cd'lerinin bazılarının üstünde yazar.
    (ELeCTrO, 30.08.2007 16:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » varejao » ablanin evlenmesi » en cok yalnizlik usutur » bizzat » die frochliche wissenschaft » hep seni aradim » icimdeki kufurler » optik » ampule oy verenin gotune florasan girsin » hataliyim sikiyosa ara » birakti hepsi » libero » roman gibi » turbanli voleybolcu » bin yapi » are you dead yet » goksu » idiot » trt » 1955 » onur oymen » iyilik ve kotuluk » alkis agasi » haci babanin zap yaparken temel icgudude durmasi » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » judas » kurtlar vadisi pusu » sinan ozbek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa