iksir tarifleri 

kapat
  1. ask iksiri, genclik iksiri gibi iksirlerin malzemlerini ve yapılışını tarif etmektir.
    #3029730 (il nome della rosa, 19.02.2008 14:19)

© 2008 - uludağ sözlük

iksir tarifleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iksir tarifleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iksir tarifleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tabulari yikmaya geldim hatceee » olum » bursaspor taraftari » yanci » takimdan petrol cikartarak cozum bulacak degilim » 1936 durusmalari » kinis » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » kurtlere pislik uretiyorlar demek » nikah masasi » chief » private emotion » yuhalamak » fadil vokri » julius aghahowa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » volkan demirel » bagdat fragmani » tac atisi » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » kanalizasyonu olmayan koyde atik su parasi odemek » rutkay aziz » insanlarini begenmedigi sehre atom bombasi atmak » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » popomundo ne lan » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » yaklasmakta olan ekonomik kriz » nike » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » kecilere prezervatif takmak