ikram servisi 

kapat
  1. nilufer seyahatin her yolculukta en az bir kere yaptığı işe koyduğu ad. aslında ikram zaten bir servistir sonuçta ve bu tamlama beni bu yüzden her duyduğumda kızdırmakta ve güldürmektedir. nilufer ilk kurulduğunda bursa-istanbul arasında tahinli çörek bile verirdi. ah ne günlerdi o günler.
    #2120133 (derberker, 12.08.2007 20:41)
  2. pegasus' ta servis arabasını gördüğümde gözlerimin yuvalarından fırladığı durumdur. taki herşeyin ücretli olduğunu öğrenene kadar.
    #2120148 (castin timbirleyk, 12.08.2007 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

ikram servisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikram servisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikram servisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» renaudot odulu » 1900 efsanesi » mircea lucescu » bir de sen gitme » lenova » yaran msn iletileri » seovi » sucugu dogradiktan sonra soymak » sir isaac » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » get up » cirkin oldugunu kabul eden kiz » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » ask onarir » desmodus rotundus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » nemfomani » uypaciyakoverbeni » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » whaz up man diyene fine thanks demek » bos beles entryler » it s too late » ehliyet sinavi » yandaki okul servisi » migfer » celtek tumulusleri » gimenez » gul ki » banyoda yapilan salakliklar » harvey nichols