iklimlendirme ve sogutma teknikeri 

kapat
  1. -Ülkemizin ihtiyaç duyduğu kalifiye "iklimlendirme-Soğutma Teknikeri" (bkz: ara teknik eleman) yetiştirmek üzere,
    YÖK/DÜNYA BANKASI Endüstriyel Eğitim Projesi kapsamında 1987 yılında açılan bir
    programdır.
    http://www.iskur.gov.tr/mydocu/meslek/meslek213.html
    söylediğinizde anlaşılması zor olan * ve işin kapsamını uzun uzun anlatmanızı gerektiren olunası bir meslektir.
    bölümün adını koyan şahsiyet için iklimlendirme soğutmayı kapsamazmı ki, niye sonuna birde soğutma ekliyosun diyesinizi getirtir
    annemin bir türlü telafuz edemediği ve ısıtma soğutma havalandırmacılık yapıyo diyerek olaya son noktayı koyduğu * meslektir
    iki yıllık okuyup iş hayatına atılmak isteyen ve tesisat seven arkadaşlara naçizane tavsiye ederim
    #475623 (azre, 30.07.2006 01:01 ~ 05:36)
  2. genellikle bu bölümün okulları bati'da bulunur. sıcak bölgelerde ege,akdeniz başta olmak üzere. adı üstünde ısıtma ve soğutma ile ilgili. bu bölümün dikey geçişi olarak, makina muhendisligi, enerji ogretmenligi ve tesisat ogretmenligi'ne geçilebilir.
    otoritelere göre önümüzdeki 10 yıl içindeki en gözde mesleklerden olduğu söylenmekte. bu işle ilgili doğu'da iş bulmanız çok zordur. özellikle klima, kombi, havalandırma tesisatı gibi konularda batı'da iş olanakları daha fazladır.
    iyi midir diye sorarsan; kamu kuruluşununda iş bulmanız çok zordur. bilgisayar programciligi, elektronik haberlesme gibi daha güzel bölümler varken tavsiye etmem. kpss de bu bölümler üzerinde daha cok bos kadro var.
    çünkü, ola ki; özel sektörde iş imkanı bulamadın, kamu da tekniker olarak çalışmak istersen eğer, iklimlendirme-soğutma kadrosu için kpss'de ayrılan kadro %1000'de 1 ancaktır. evet %1000 de bir.
    #3509793 (bu ne yahu, 08.06.2008 03:08)
  3. kısa tabirle klimacı.
    #3509941 (amiga1200, 08.06.2008 04:40)

© 2008 - uludağ sözlük

iklimlendirme ve sogutma teknikeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iklimlendirme ve sogutma teknikeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iklimlendirme ve sogutma teknikeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» golf kuvvetleri komutanligi » israil » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » albert einstein » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » turk solu » berkoz egemen » bir joker olarak ergenekon » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » the boy in the striped pyjamas » julius aghahowa » en iyi ikililer » sozlugu yonja com a cevirmek » yeni alinan pc yi cokertmek » musaaden olursa ben gidiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istek ezan hatti » ridvan dilmen » uludag sozluk yazarligi yemini » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » mahsun kul » soguk espri » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » guitar hero world tour » kas gerilmesi » yahya kemal beyatli » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » kitap okumayi marifet saymak » be with you » tatilde calismak » trinidad tobago milliyetciligi