iklima 

kapat
  1. bir bayan ismi.

edit: bari bu entrylerime bulaşma be arkadaşım.
    (aman heri, 19.08.2007 22:24 ~ 20.08.2007 23:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hayatla dansta azrailin ayagina basmak » edebiyat esnafi » boluspor » kapi » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir » ozenti genclik » blood of hatred » violet hill » en kalitesiz insan » kim kardashian » anam anam diyim ben sana » kibris » 34 zam 34 » sick of it all » suvermez » eser koker » the darkness » borda atisi » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » the art of spiritual purification » zorda kalinca beraber olan kadin modeli » notlar » preeklampsi » sozluk iletilerini alt alta okumak » gassal » yarin gorusuruz » gay hakem » 1859 » adaletin bu mu dunya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa