ikizler burcu erkegi balik burcu kadini iliskisi 

kapat
  1. BU BURCLARA SAHiP KiŞiLERiN iLiŞKiLERiNiN YAŞADIKLARI DURUMDUR . BALIK BURCUNUN KARARSIZLIĞI , DUYGUSALLIĞI ; iKiZLER BURCUNUN ÇiFT KARAKTERLi OLMASI VE MANTIKLI TAVIRLARI BU iKi BURCUN ANLAŞAMAMASINA ZEMiN HAZIRLAR .
    #4302472 (sevdalinka, 30.11.2008 22:09 ~ 22:11)
  2. sonu faciayla bitecek birlikteliktir.
    (bkz: ben kendimden biliyorum)
    #4302605 (jigsaw2, 30.11.2008 22:40)
  3. yıpranmaya ve yıpratılmaya mahkum ikilinin ilişkisi demek doğru olur bu birliktelik için. balık kadını alabildiğine kaprisli olabilir ikizler erkeği ise herkesle arkadaştır. beklentilerindeki duygu yoğunluğunun fazla olması sebebiyle ikizlerin fazla yüzeysel davranacağı bu aşkı yetersiz bulacaktır balık kadını.
    #4302612 (sadettin kanyak, 30.11.2008 22:44)
  4. ikizler burcu erkeği bıcır bıcır konuşup, onunla bununla arkadaş olurken bi adım gerisinde duran ağırbaşlı balık kadını bu durumdan sıkılıp kaprisin allahını yapar.
    #4302619 (sophie kowalski, 30.11.2008 22:47)
  5. bu iki kişi birbirlerinden kolay etkilenirler ve birbirlerini çekerler. ancak ilişki boyutuna gelindiğinde işler değişir. ikizler erkeği değişiklikten hoşlanan, yerinde duramayan ve kolay sıkılan ayrangönüllü bir tiptir. kızlarla fazla haşır neşir olması balık burcu kadınını iyice kıskançlaştırır. balık burcu kadını aşırı duygusaldır, erkeğini başına taç eder, üzerine titrer. bu kadar ilgiden ikizler erkeği bunalacak ve yeni heyecanlar arayacaktır.(ille bir kız olması gerekmez, iş, arkadaş ortamı, oyun...vs) balık burcu kadını sevgilisiyle başbaşa birgün geçirmek ister, hatta birkaç gün hiç evden çıkmadan bile yapabilir. ancak ikizler burcu erkeği bu durağanlıktan sıkılır. sevgilisiyle görüşürken diğer arkadaşlarıyla beraber olduğu bir ortamda olmaktan daha çok zevk alır. o evde de dışarıda aynı mekanda da uzun süre kalamaz, sıkılır.
    üç buçuk sene kadar denediğim ama uyumsuz yanlarının uyumlulara yenik düştüğü bir ilişkidir.
    #4302629 (LADYinRED, 30.11.2008 22:48)
  6. (bkz: tehlikeli ilişkiler)
    #4302648 (irishstorm, 30.11.2008 22:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ikizler burcu erkegi balik burcu kadini iliskisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikizler burcu erkegi balik burcu kadini iliskisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikizler burcu erkegi balik burcu kadini iliskisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ikizler burcu erkegi balik burcu kadini iliskisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.