ikiside cok guzeller allah bagislasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah bagislasin
  2. allah sahibine bagislasin
  3. allah sahibine bagislasin sahibi de ben olayim
  4. alllah cocuklarina bagislasin yazari
  5. fatih terim maasini sehitlere bagislasin
  6. milli takim primini sehit ailelerine bagislasin
  7. guzeller kumsali
  8. resmi guzeller
  9. safak guzeller
  10. serdarhan guzeller

© 2008 - uludağ sözlük

ikiside cok guzeller allah bagislasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikiside cok guzeller allah bagislasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikiside cok guzeller allah bagislasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hypnotic brass ensemble » teoman » shashkin » bos salladim doluymus » acc » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » host ulan deyyus » alternatif bim acilimlari » yarim anu ben aglarim » keten » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » kendine gomulmek » ilker yasin » chemical assault » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en adi orospu cocugu olmak » dun gece avatarini optum de yattim » milli cenabet partisi » alice in hell » bathory » fc brasov » cmylmz » hifzi topuz » bir cocuk sevdim » alacakaranlik durumu » jean marie gustave le clezio » dun uye olanlar » deb » insani tedirgin eden kedi » el dorado