ikisi 

kapat
  1. bir oktay akbal öyküsü.
    #2276707 (pelvis, 07.09.2007 10:03)

© 2008 - uludağ sözlük

ikisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet altan » msn de aglamak » nevarki » tekin acar » anama sovmus patron » jean amerika nin salvaridir » ismail turut » crematory » open office » teknik ogretmen » yakisikli olmak » sualtu housing » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak » the richest man in bayburt » fenerbahce den nefret etme sebepleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en buyuk karpuz yarismasi » sevgili » gem of true sight » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » sokrates in olumu » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » ramak kalmisti » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » notrinova » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » kagit mendil » pinarwadi » hakan albayrak » key largo