ikisi de beyaz tenli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beyaz tenli
  2. beyaz tenli kadinlar
  3. kirmizi sacli beyaz tenli hatun
  4. iri gozlu simsiyah duz sacli beyaz tenli kiz
  5. siyah sacli beyaz tenli renkli gozlu kizlar
  6. ikisi
  7. ikisi bir arada
  8. uc noktanin ikisi
  9. ikisi de kalsin
  10. bende ikisi de var verecen mi

© 2008 - uludağ sözlük

ikisi de beyaz tenli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ikisi de beyaz tenli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikisi de beyaz tenli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» customs tax » varoslarda cocuk olmak » asiri samimiyet barindiran sozcukler » eva mendes » beni birakma » locked out again » sabri sarioglu nun kaleyi dusunmesi » delta airlines » sabri sarioglu nun gercek mevkisi » doludizgin yillar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games