ikiniyorum ikiniyorum olmuyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmuyor olmuyor
  2. olmuyor
  3. olmuyor olmuyor olmuyor
  4. yardimci olmuyor
  5. ha deyince olmuyor
  6. sensiz olmuyor
  7. cocugunuz olmuyor mu
  8. olmuyor birtanem
  9. olmuyorsa olmuyor
  10. yaklasmadan olmuyor

© 2008 - uludağ sözlük

ikiniyorum ikiniyorum olmuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikiniyorum ikiniyorum olmuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikiniyorum ikiniyorum olmuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » pkk saldirilari sonrasi kurtcu kekolarin yokolmasi » gobekli » sirince » ozgurluk ve dayanisma partisi » internette kendini teshir etmek icin yasamak » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » vega » izmirli kizlar » sacriter » uslamlama » zengin insanlarin duyarsiz olusu » safari » the other woman » ben hep kendime cikan bir yokustum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amat » ofsayti anlamayan kadin modeli » sair uuserlardan siirler » 3 u 1 arada » din hocasi ogrenci diyaloglari » yildiray ogur » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » lcd vs plazma » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » gunluk dil » alf » bir derdim var yasanmisliklari » kim en yakinindakini taniyabilir ki » pelin batu » tutmayan iddaa kuponu