ikincisi donnie darko 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. donnie darko
  2. hepimiz donnie darko yuz
  3. donnie darko gibi olmak
  4. oss ikincisi
  5. el cordobeslerin ikincisi
  6. bir kombineye ikincisi bedava
  7. mumkunse ikincisi olmasin
  8. donnie wahlberg
  9. donnie klang
  10. donnie brasco

© 2008 - uludağ sözlük

ikincisi donnie darko başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikincisi donnie darko ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikincisi donnie darko nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fighting force » basur » bu siteye erisim engellenmistir » ville laihiala » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » zwh » cennetten kovulan » iyiler siyah giyer » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » iki sozluk yazarinin evlenmesi » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » hadise acikgoz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isyan marsi » nevarki » hayatta anlik mutluluk veren seyler » isinmak icin vodka icmek » turkler ve uzayli atalari » hattori hanzo nun baseball sevmesi » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » inanc lisesi » serdar bali » ibibik » bora ebeoglu » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » islam in hosgorulu olmamasi » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » cuneyt arkin a bunu da yaptilar