ikinci yari mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilk yari sizden ikinci yari bizden
  2. ikinci yari
  3. ve ikinci yari basliyor uzun bir pas tac
  4. yari ingilizce yari turkce konusan loser tipler
  5. terim yari imam yari asker cavusu
  6. yari ingilizce yari turkce magaza isimleri
  7. yari yorgan yari pehlivan efsanesi
  8. yari akiskan her madde yari yapiskandir
  9. yari sozelci yari sayisalci olmak
  10. yari arapca yari turkce konusan tip

© 2008 - uludağ sözlük

ikinci yari mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikinci yari mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikinci yari mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» onurkul » karpuz getir yiyeyim » cebe akan tukenmez kalem » utopik kiz » alanur ozalp » heroes » erdal sarizeybek » sadik gurbuz » el kurutma makinesi » hande » final destination » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » der meister » medar i iftihar » vice captain » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sakarya » incek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » blindness » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » ezik » odious mortem » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » klimakafa » wilhelm liebknecht » cocuklar duysun lan artik » rahatsiz adam » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » birebir sozluk » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc