ikinci kopru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ala kopru
  2. tas kopru
  3. su kopru var ya
  4. kopru
  5. atesten kopru
  6. asma kopru
  7. acilir kopru
  8. kopru alti
  9. kopru kurmak
  10. web kopru baglantisi

© 2008 - uludağ sözlük

ikinci kopru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikinci kopru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikinci kopru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yorum farki » gunun sozu » tony joe white » hassas terazi nin intikami » sekerim kuzu gibi demissin ama bu bildigin kurt » koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » yaran baslik yonlendirmeleri » kankaya asik olmak » daniel shays s rebellion » ahmet yildiz » avon » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » senden cocugum olsun istiyorum » turk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hotk » yusuf simsek » yaran turkce altyazi cevirileri » ardahan » milan baros » revigen » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » futboldan anliyovum » thunder ekmegi » ahmet buhan » turklerde irkciligin default olmasi » yesim ceren bozoglu » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » uludag sozluk u kucumsemek