ikimiz birden 

kapat
  1. selahattin ozdemir şarkısı.
    Tutma beni bırak sende yorgunsun
    Dizleri dermansın yüzü solgunsun
    Hayatta küskünsün dosta dargınsın
    Yıkılır düşeriz ikimizde birden

Yıllarca ızdırap çekmek kolay mı
    Kara yazımıza güneş doğar mı
    Böyle yaşamanın imakanı varmı
    Yıkılır düşeriz ikimiz birden

Sen dertli ben dertli olamaz ki
    Gönlümüzü mutlu edemezki
    Acılar içinde sevemeyiz ki
    Yıkılır düşeriz ha ikimiz birden
    #947737 (darkness nights, 04.12.2006 13:13)
  2. (bkz: ikimize birden)
    #947779 (cococabana, 04.12.2006 13:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ikimiz birden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikimiz birden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikimiz birden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » sevebilme ihtimalini sevmek » sozlugu karistirmak istemek » silikon yorgan » ayelet zurer » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » kktc ile turkiye farklari » onune gelene hakaret eden basbakan » enis faik arcan » erkam » wunderman » boyoz » leonce ile lena » erotofobi » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baslik silindigi icin silinen entry » oleceksin kopek » bostan » sevcan orhan » en iyi ikililer » otuz kupona alinmadi bu vatan » royal academy of dramatic art » ismail bey hani » galatasaray amblemi » ask hukmeder » islam ve demokrasi uyumlu mudur » bekaret onemsizdir » alternatif prezervatif reklam sloganlari » bez bebek te yakalanan matrix tadi » bu savasa hayir diyelim