ikilisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ot bok ikilisi
  2. ot ve bok ikilisi
  3. edu volkan ikilisi
  4. oceanic ikilisi
  5. cay ve sigara ikilisi
  6. fox tv ve show tv ikilisi
  7. derdiyoklar ikilisi
  8. forvet ikilisi
  9. kilic ikilisi
  10. bira fistik ikilisi

© 2008 - uludağ sözlük

ikilisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikilisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikilisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tukurukus » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » ozkaymak » nevsehir » gelin damat fotograflari » you fucking fat boy » belki ustumuzden bir rus gecer » ikimize » insurgency » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » bachelorette » max payne 2 » cicek » ya sev ya sevr » liege » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cankiri » turklerin elinde bir alman tacir » somali yazarlar » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » ahmet yildiz » ugur isilak » ben bu yaziyi sana yazdim » okul zilinin imperial march ile calmasi » phoenix rising » bir daha cal sam » revolter00 » 45 lik » understanding » adalet ve kalkinma partisi » iyi kalpli olmak