ikide bir 

kapat
  1. çok fazla ara vermeden sürekli gerçekleşen, devamlı yaşanan.
    (bkz: turkce tv nin ikide bir donup kalmasi)
    #297366 (asiti kaçmış kola, 31.05.2006 15:40)
  2. etinin çıkarmış oldugu, ulkerin ikram biskuvisinin copy-paste i.
    #1396256 (penta-don, 10.03.2007 15:21)
  3. halk dilinde zirt pirt.
    #1397160 (sophie, 10.03.2007 20:47)
  4. sıklıkla düşünülendir. yanında olmak isteyip de olamadığın birini düşünme aralığıdır.

ikide bir aklıma sen geliyorsun
    ikide bir sesini duymak istiyorum
    ikide bir ellerini düşünüyorum dokunmamış gibi dokunan
    ikide bir yoksun hiç olmadın ki diyorum
    ikide bir seni bana ekliyorum beni senden çıkarıyorum

bire birim ben yalnızım.

dudaklarımı kaybettim dudaklarım olur musun ?
    #2909413 (blonde mermaid, 28.01.2008 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

ikide bir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ikide bir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ikide bir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» corn flakes » death and all his friends » artvin kemalpasa festivali » zollinger ellison sendromu » cervix uteri » odtu de kizlar teklif ediyormus » kalifiye » tom bombadil » dmm firat » radyo sol » civanim » kujata » korkan kiz » her issize 350 ytl maas » cinsel organin fermuara sikismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » angelica » penisi fermuara kistirmak » ugur dundar » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » adini soylemeyen sevgili » ersin karabulut » mardin » we might as well be strangers » football tycoon » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » camel al deyince uzun marlboro light alan insan » fanatizmin hastalik haline gelmesi » aydin » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » roma hamami