iki yuzlu insan 

kapat
  1. en aşağılık insan karakteridir. yüzünüze güler arkanızdan söver, misal aslında rezalet kişilikleri vardır ancak insanlar içerisinde çok iyi rol yaparlar. sizi her şekilde dellendirip kızdırır, ardından da siz patladığınızda da geri çekilerek sizi suçlu duruma düşürür. bu insanlar hayatta büyük kariyerler kazanır, iş yaşamında başarılardır, fakat insan değildir o, ruh yoksunudur, her şekilde kaybediyordur.
    #1835435 (mikserde yuzen balik, 28.06.2007 16:19)
  2. ortama şen şakrak girip, bal dudağının altında sinsice ayar veren, karşısındaki mal değilse hayırdır ne iş diye sorduğunda öyle demek istemedim diye çemkiren, hayattaki en büyük felsefesinin vur kaç olduğunu düşündüğüm, yüzüne tükürdükten sonra yarabbi şükür cümlesini duymayı beklediğim, şartlar el verdiğince uzak kalmaya çalıştığım, karşılığında hiç bir ücret almadan bütün bir ömrü palyaço olarak geçiren zavallı insan türevleridir.

(bkz: hacı sinir yapmışsın)
    #1835544 (cernonil, 28.06.2007 16:44)
  3. insan soyunun en aşağılık, ucuz karaktede olanıdır. sinsi sinsi planlarla işler hayatı. insanlara maddi-manevi zararlar vermekten hoşlanır. en zararlı insan modelidir. olmadık yerde delirtir insanı, allah'a yakın bana uzak olsun dediğim insandır.
    #2837420 (ebeda, 14.01.2008 17:10)

© 2008 - uludağ sözlük

iki yuzlu insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iki yuzlu insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki yuzlu insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yellow » kiss of death » hadi cal » harry potter ve saz arkadaslari » yaran okul muduru laflari » seyda » fit bir emre olmak » cizgi film kanalinda 18 arti yazmasi » kodak » tansu ciller e benzemek icin estetik yaptirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games