iki yuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ik
  2. ik ben
  3. ik ben droevig
  4. ik cilarin neden burasi sorulari
  5. ik hou van je
  6. ik hou van jou
  7. ika
  8. ikabana
  9. ikadios
  10. ikae

© 2008 - uludağ sözlük

iki yuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iki yuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki yuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bozdag » bi josef k vardi ne oldu ona » michael skibbe » corlu » 105 yasindaki bakire » bilgi ve belge yonetimi » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » dugunde candy shop calmak » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » what the fuck is that » onur air » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » bloodsucker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rusya borsasi » hexenkessel » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » kadin erkek esitligi » tala karinca yumurtasi yagi » stephen appiah » mangal mizah dergisi » jimmy carter » ehliyet sinavi » adim adim kiz tavlama » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » autoshow 2008 » don demeyi unuttum » serdar akinan » yaran fikralar