iki yabani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yabani
  2. yabani yasemin
  3. yabani hayvan
  4. yabani otlar
  5. yabani kekik yagi
  6. dikkat yabani hayvan cikabilir
  7. yuvasinda insan besleyen yabani hayvan
  8. ahmet turk un turkceyi yabani dil saymasi
  9. turklerin masa tenisine yabani olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

iki yabani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iki yabani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki yabani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zit goruslere arti oy veren yazar » ataturk cagdasliktir » a nick » ataturk geri donse soylecegi soz » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » televole moderasyon » vanity is definitely my favourite sin » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » frank rijkaard » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » salcali sogan kavurmasi » the offspring » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » murad kucuk » turk solu » barack obama » bikini bolgesini bronzlastirmak » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » dunyanin en mutevazi adami » pkk » matrixxx » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » ciftin ozel gunu » dijital binali abi » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » john frederick lewis