iki sut iki gol 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ik
  2. ik ben
  3. ik ben droevig
  4. ik cilarin neden burasi sorulari
  5. ik hou van je
  6. ik hou van jou
  7. ika
  8. ikabana
  9. ikadios
  10. ikae

© 2008 - uludağ sözlük

iki sut iki gol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iki sut iki gol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki sut iki gol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enternasyonalizm » dis teli » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » ortadogu » reinkaos » angel of death » doktor nazim » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » paint it black » 99 kosmak » deniz feneri dernegi » tatilden yeni donen is arkadasi » the last guy » hard sun » orijinalinden guzel olan coverlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » grandmaster flash » andrea bocelli » converse giyen erkek erken bosalir » rs » yatmadan once yuz firca darbesi » sevgi dolu guzel insan » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » fenerium com tr » umursanmamak » bedevi kulturu » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » futbol insanin kendine yakisani giymesidir » something s missing » kara cahil