iki saattir konusuyoruz bir mahmut tuncer demedik 

1. arabeskin babası, arabeskin doğup serpildiği toprak olan mahmut tuncer'e olan saygı ifadesinin dışa vurumudur.
    #2291074 (gotik gotu, 10.09.2007 01:08)
  2. -ne diyem mahmut mu diyem?
    +evet tam olarak mahmut deyin.
    #2291154 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 10.09.2007 01:22)
  3. "harbiden amua koyayım" diye devam ettirmek gereken cümlecik.
    #2291156 (kisil, 10.09.2007 01:23)
  4. Türkçe'yi en kötü kullanan şarkıcı seçilen değerli büyüğümüz; "dışı seni içi beni yakar" kıvamında bir devlet sanatçılığı misyonuna soyunması farz olan Mahmut Tuncer'e karşı kitlesel destek inisiyatifinin haklı dilleniş biçimi ve bu örgütselliğin kendisini sözlük gibi sanal kümülatif ortamlarda; renkten renge, elden ele, dilden dile, gönülden gönüle sokma ve sokturma biçimidir.*
    (bkz: hepimiz Mahmut Tuncer iz)
    #2291190 (yaralimasalcocuklari, 10.09.2007 01:29)
  5. (bkz: yeni başlayanlar için mahmuttuncerizm)
    #2291211 (cemmm, 10.09.2007 01:32)

© 2008 - uludağ sözlük

iki saattir konusuyoruz bir mahmut tuncer demedik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iki saattir konusuyoruz bir mahmut tuncer demedik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki saattir konusuyoruz bir mahmut tuncer demedik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rs » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » salvar » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » vay amina koyim » dolphins cry » max payne 2 » bob woodward » bok dustugunde kica su carpmasi » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » erdal sarizeybek » don bebegim butonuna alternatif isimler » brad bellick » rize » ozel okul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » zall kimdir » somnium mortuum » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » michelle marsh » critical strike » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » sozluk yazarlarinin itiraflari » yazarlarin aslinda demek istedikleri » become a premium member now » orhan pamuk » ifrit » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler » audi r8