iki saattir bir kere resat calislar demedik 

1. iki saatlik konuşma içerisinde,ekşi sözlükteki nickini bilmeyenlere ''lavuk'' diyecek kadar kendini beğenmiş,bir kitap yazmış bütün ünlülerle kanka takılan,eksi sozluk celebritylerinin ulasilmazligi yazısıyla ''ulan ben kitap yazdım ünlüyüm lan ben benimle nasıl ilgilenmezsiniz'' diyen birinden bahsetmemek,boş muhabbetler silsilesini,boşa geçen zaman dilimini,yakılan oksijenin israfını,böyle ünlü bir insanın nasıl unutulduğunu belirten hede.

* * *
    #68929 (pulp fiction, 15.02.2006 20:28 ~ 20:32)
  2. (bkz: oldu mu yaa o kadar)
    #68932 (child, 15.02.2006 20:29)
  3. kendisinden fırsat kalmadığı için ortaya çıkan beceriksizliğimiz..
    #68943 (hasanabi, 15.02.2006 20:35)
  4. "iki saat oldu bir kere atatürk demedik" lafının diğer bir versiyonu olmaya aday cümle.
    #68964 (vivre, 15.02.2006 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

iki saattir bir kere resat calislar demedik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iki saattir bir kere resat calislar demedik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki saattir bir kere resat calislar demedik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk galatasaray i sevmezdi » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » uludag forum » gokhan zan in sakatlanmasi » sisi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » zemzem cok elzem » tecrit » duyun u umumiye » turkcell in odedigi reklam ucreti » jelena jankovic » max payne 2 » metrobuslerdeki vip koltuklari » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » 99 kosmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kamil koc » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » carriye roxalina » yildiz tabya » bilgi sozluk » izmitspor » bir varmis bir yokmus » imhotep » rikimaru » yuz 1981 » kalpsiz adam » asuman krause » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » jeg