iki maymunum var 

kapat
  1. taklit yeteği fazlasıyla gelişmiş iki hayvancığa sahip olma durumu.
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 19:02)
  2. (bkz: maymuncu geldi hanım)
    (Vivendi, 08.05.2008 19:03)
  3. +iki maymunum var.
    -al gtüne sok...

+iki maymunum var.
    -ne güzel lan. bi maymunun nesi var, iki maymunun sesi var.

+iki maymunum var.
    -allah bağışlasın.

+iki maymunum var.
    -benim de bi gorilim var nolmuş yani.

...
    (eternal moonlight of autumn, 08.05.2008 19:05)
  4. iş bölümü:
    1. maymun: ekşi sözlükten başlık çalar ve ukde yazar.
    2. maymnun: ukdeyi doldurur
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 19:08)
  5. fikirleri:

1. maymun: senin ananı, avradını, soyunu, sopunu....
    2. maymun:* afedersin ama fikrini, beynini, kalemini....
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 19:12)
  6. iki maymunum var.
    biri sagir, oteki kor.
    dilsiz kadrosu munhal.
    gel hemen basla!

(bkz: kadrolu maymunlar)

profesyonel is yasantisindan yerleri vardir bu tip maymunlarin.

ayrica, " maynun devretmek " diye de bir tabir kullanilir is yasantisinda. uktesindeki isi, bir baskasina, enayiye devretmektir.
    (judas, 08.05.2008 19:16 ~ 19:19)
  7. günlükleri;

1. maymun: bugün iki inekle karşılaştım. aslında öküz olmalarına rağmen kendilerini inek sanıyorlardı.
    2. maymun: ekşi sözlükten başlık çaldım. sonra da içerik.
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» metin turan » en yakin arkadasa asik olmak » bay dogru » muhafazakar erkeklerin babunlara benzemesi » stoner rock » gevas in tarihi eserleri » 68 kusagi ile 71 kusagi arasindaki fark » elmo » paranoid android » fool s gold » pentagram » laikci fasist » alasehir in tarihi eserleri » yercekimi kanununun degismesi » ozgurluk » karma » 90 dakika » wertyu » kol boregi » saw 4 » doktorlarla girilen komik diyaloglar » mitch pileggi » mus » icine girilen kucuk kaygan delik » rubik kupu » sikkin » anne ben dun gece kadin oldum » sisli de bir durumcunun el ilani » gotu acip poz vermeyi marifet sayan avrupali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa