iki kiz kardesle evlenen adam 

kapat
  1. adı aksit togay'dır. ilk önce pinar guvenel, ardından da ablası nazan oncel ile evlenmiştir. Yaptığı açıklamada; "Her şey insanlar tarafından nasıl algılanıyorsa öyle olsun. Şimdi her şey ortalara dökülüyor. Beni neyle suçlarlarsa suçlasınlar benim bu konuyla ilgili söyleyecek bir şeyim yok." demiş.
    #2397073 (antilopyawrusu, 29.09.2007 00:55)

© 2008 - uludağ sözlük

iki kiz kardesle evlenen adam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iki kiz kardesle evlenen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki kiz kardesle evlenen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran editler » bugday yagi » lynyrd » nerede eski ertugrul ozkok ler » gokdelenlerden tukurdum dunyaya » hakeme cukunu gostermek » ac kalinca beslemeyi yemek » abdullah gul un soykirim anitina celenk koymasi » selcuk dereli » kasli bayan modeli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games