iki kisiye bir dunya 

kapat
  1. en güzel umit yasar oguzcan $iiridir..,
    diye geçi$tirmem mümkün değildir. adam kaleminin kemiklerini kıra kıra yazmı$tır. bu denli uzun bir $iiri sözlüğe kopyalamak ise, piçliktir, umarsızlıktır.
    (ceviz agaci, 03.11.2006 16:47 ~ 16:51)
  2. 63 kıta olunca buraya sıgmıyor en iyisi link vermek...

http://www.aydogantemel.com/dunya.html
    (fatal, 12.04.2008 10:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eskisehir tren gari » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » thomas cleary » the offspring » uludag sozluk bokunu cikarma servisi » siyaset meydani » sakip sabanci muzesi » yaran ayarlar » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » vefa istanbul da bir semtmis » osmanlica » seniz akel » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » cokomel » universite senliklerine gelen sehir magandalari » uma thurman » gunumuzde degisen sol » es durumundan cevresi genis olmak » pentagram » kurtlar vadisi pusu » msn de muhabbete titresimle baslayan insan » liberal olan uuserlar » iyilik ve kotuluk » dugunlerdeki gelin damat masasi » fenerbahce ye 69 transfer » abberline » hayata dair ic burkan detaylar » uranus » halkin prensesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa