iki kasin ortasinda olusan cizgi 

kapat
  1. yazın bütün yüz bronzlaşır, bu çizgi beyaz kalır.
    #934117 (yasak merve, 01.12.2006 12:28)
  2. asabiyet göstergesi ,
    bugün kırışık kremi ,
    yarın botox anlamına gelir.
    #934167 (lusi, 01.12.2006 12:46)
  3. yaşlanma belirtisidir
    #934204 (celibon, 01.12.2006 13:03)
  4. konuşurken fazla mimik yapanlarda ortaya çıkar. *
    #2039044 (jikase, 30.07.2007 17:34)
  5. stresten oluşan bir kırışıklıktır. artık hemen herkeste var.
    #3705339 (last survivor, 23.07.2008 00:20)
  6. miyop olup da farkında olmayanların görmek için gözlerini kısmasıyla uzun zaman sonra kalıcı olmaya aday olan çizgidir efendim.
    #3705352 (bi nick bulamadim kendime, 23.07.2008 00:23)
  7. bazı kişilerde hiç yoktur bazılarında ise küçüklükten beri var olan çizgidir. tabi yaşlandıkça yavaş yavaş çıkmaya başlar en olmayanında bile o ayrı...
    #3705380 (kursunkalem, 23.07.2008 00:26)
  8. ya o da fena da tabi bu saat oldu araştırıyorum. şu saçın çıktığı kafanın arkasındaki dönen helezonik yapı var ya onun adını bir türlü bulamadım. işte o yapının kafada kaç tane olduğuyla ilişkili bu kaş ortasında oluşan çizgi. otobüste sinemada falan en arkaya oturup bakıyorum kafalara. not alıyorum.

bildiğim kadarıyla kıl ırksal bir oluşum ve kafada 2 den fazla o helezonik yapıdan olan insanlarda bu kaş ortalarındaki çizgi oluyor. bu insanlar hep yataktan yeni kalkmış gibi geziyorlar. çok üzülüyorum bazen. saçın kimisi yapışıyor kimisi dikik kalıyor. kaşlarda çizgi. lan çeşit çeşit. fotolarını çekiyorum kategorize ediyorum.
    #3705381 (or something, 23.07.2008 00:27)
  9. güneş ışınlarının gezegene dik vurduğu vakitlerde, gözlüksüz ve şapkasız olarak dağa, patikaya tırmanan insanlarda, sıcaklığın verdiği sıkıntıdan olsa gerek istemsizce kaşların kasılması sonucunda alında oluşan cizgilerdir.
    #3705402 (kozalak, 23.07.2008 00:31)
  10. yumurta kafalı sakıp sabancı çeneli insanlarda da oluyor bu çizgi. ama onların kafalarında tek helezonik o kıvrımdan var. ve genelde de sarışın oluyorlar.
    #3705411 (or something, 23.07.2008 00:32)

© 2008 - uludağ sözlük

iki kasin ortasinda olusan cizgi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iki kasin ortasinda olusan cizgi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki kasin ortasinda olusan cizgi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brad bellick » ankaragucluler saraba dustuler » fk vojvodina » mulayim » ogrenci ogretmen diyaloglari » beyaz melek » eskisehirspor » 31 cm » hard sun » vice captain » bedevi kulturu » cicek » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » critical strike » grand theft auto iv » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » brother in law » airties modem » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » xvideos » ekran yaklama goruntusu » ahmet yildiz olmedi sirin » gumushane » yildiz tabya » the fall of max payne » rahatsiz adam » banu guven » sergen yalcin » fernando alonso » atesle barut yan yana durmaz » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu