iki ineginiz varsa 

kapat
  1. uktecinin notu: evet, suçluyum çaldım.* *
    geçtiğimiz senelerde forward mail olarak gezinen, iki ineğinizle olabileceklerin, politik ideolojilere uyarlanmasıyla oluşan bıdıbıdılardır.

birkaç örnek vermek gerekirse;

kapitalizm - iki ineğiniz varsa, birini satıp boğa alırsınız.
    sosyalizm - iki ineğiniz varsa, devlet birini alır başkasına verir.
    komunizm - iki ineğiniz varsa, devlet ikisini alır size süt verir. *
    (salvation, 08.05.2008 18:28)
  2. -iki evin olsa birini bana verir miydin?
    +evet verirdim.
    -iki araban olsa birini bana verir miydin?
    +evet tabi ki
    -iki ineğin olsa birini bana verir miydin?
    +ı ıh. vermezdim.
    -neden?
    +iki ineğim var da ondan.
    (mimarchitect, 08.05.2008 18:47)
  3. ılımlı islam motifli cumhuriyet: sen o iki ineği özelleştir hacım onun parasıyla gemicik alırız.
    (TTTDDD, 08.05.2008 18:49)
  4. ekşi sözlük: iki ineğim var
    itu sözlük: hiç ineğim yok
    uludağ sözlük: evet. kabul ediyorum.iki ineği de çaldım
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 18:51)
  5. 'uludag ilan vasitasiyla satabilirsiniz' diye devami getirebilir.
    (schizo, 08.05.2008 18:57)
  6. "günde edineceğiniz sütün litresi kaç olur?" diye devam etmesi muhtemel soru.
    (nedir yani, 08.05.2008 18:59)
  7. demokrasi : iki ineğiniz varsa, devlet ikisini de elinizden alır, sizi dört inek borçlu çıkartır.
    (vincent vega, 08.05.2008 19:11)
  8. bir ineğin nesi var iki ineğin sesi var.
    (kediye kafa atan mucahit fare, 10.05.2008 16:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» korsan » ateist » uyku » iliski » otobus fren yapinca kafayi uzatip yola bakmak » the bank job » yaran basliklar » hayata dair ic burkan detaylar » seks diyeti » bizkaclirayiz com » uzaklara gitme arzusu » ice age » soyut insan » asli tandogan » libre » havayolu » for my sun » josh holloway li magnum reklami » eski defterleri silip yeni defter yapmak » yaran wc kapi arkasi yazilari » harran in tarihi eserleri » ingiliz aksani » ayni ben gibi » ev terligi » any god will do » citrix » evli bir erkege asik olmak » allah in insanlara bakip bakip eglenmesi » tuncay merdan elele hep beraber seysel e a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa