iki gozum iki cesme 

kapat
  1. ibrahim tatlısesin yorumladığı şarkı.

esme rüzgar deli deli
    aklım başımda değil
    bu gidişle benim sonum
    galiba belli değil

iki gözüm iki çeşme
    yanaklarım ıslanır
    bu gidişle deli gönlüm
    dert çekerek uslanır

ayrılığın yeli esti
    düştüm dağlar ardına
    gençlik elden uçtu gitti
    döndüm gazel yurduna

ben gurbetin kucağında
    düşe kalka yoruldum
    bir zalimin ocağında
    can evimden vuruldum

iki gözüm iki çeşme
    yanaklarım ıslanır
    bu gidişle deli gönlüm
    dert çekerek uslanır.
    #705294 (kel kör kirpi, 07.10.2006 14:41)
  2. mustafa ceceli nin enbe orkestrasıyla seslendirdiği sezen aksu parcasında gecen iç yakın söz öbeği devamında içerime içerime akar derken insanın asık olup nedensiz ayrılası gelir.*
    #2796106 (superisi, 06.01.2008 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

iki gozum iki cesme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iki gozum iki cesme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iki gozum iki cesme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babalarin agzina yapismis laflar » onur air » bu dunya benim memleket ulan dingil » www e gunluk com » babanin icinde kor kor yanan tamir atesi » ahmet merter ortaokulu » aura gormek » yigit yarsiz olur mu » iu sozluk » yahudi soykirimina sevinen muslumanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci