ik ben droevig 

kapat
  1. hollandaca ben üzgünüm anlamına gelen sözcükler bütünü.
    #656520 (Gravisky, 22.09.2006 14:39)

© 2008 - uludağ sözlük

ik ben droevig başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ik ben droevig ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ik ben droevig nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ajda pekkan » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » bluevelve » akuple » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » ibu sozluk » ilbay » garip yemek zevkleri » ncldlbz » hertha berlin » michael moore » yanlis anlasilmis sarki sozleri » got kadar » 3 u 1 arada » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hos sohbet » ozgurluk ve dayanisma partisi » hms royal ark in batirilmasi » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » hayatta keskeleri fazla olan insan » guvenilirlik » demokratik toplum partisi » sumeru » ertugrul saglam in harcanmasi » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » munkariz » bir polemikten cikip otekine girmek » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » iplikci nedim