ihtiyaclar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. periyodik ihtiyaclar
  2. mubrem ihtiyaclar
  3. ihtiyaclar hiyerarsisi teorisi
  4. gereksiz ihtiyaclar listesi
  5. maslow un ihtiyaclar hiyerarsisi teorisi
  6. tuketim olmasi icin degistirilen ihtiyaclar

© 2008 - uludağ sözlük

ihtiyaclar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ihtiyaclar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ihtiyaclar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cronica de una muerta anunciada » devletin apo ya teklif goturmesi » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » ugur isilak » kotu kalpli ceyar » al yesil dokun anneler » porfirio diaz » omer faruk eminagaoglu » tanri yanilgisi » sabetayist » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » jack daniel s » kredi karti » ersin karabulut » voksne mennesker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balm » iran » ultractor » cumali » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » futbol insanin kendine yakisani giymesidir » david lynch filmlerini begenmek » dialogue with the stars » sinop » fakir pici » yaran haberler » ask acisi » banka sinavinda gozlem yapmak » reverie harlequin forest » ned flanders