ihsan eliacik 

kapat
  1. haber10 com adlı internet sitesinde yazan bir yazar olup "hz muhammed bugun yasasaydi hangi kiyafeti giyerdi?" konulu makalesi okunmaya değerdir.
    #1413471 (hunlu, 15.03.2007 10:10 ~ 10:11)
  2. gerçek hayat dergisinde yazan, her yazısı okunmaya değer, her yazısı dolu ve faydalı bir yazar.
    #3907038 (aklini kullanan gerizekali, 02.09.2008 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ihsan eliacik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ihsan eliacik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ihsan eliacik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» niyetsiz sozluk » yaran haberler » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » yildiz tabya » emule de aglamak » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » yaprak dokumu » cit » akcakoca » bilkent dogu kampus » beduk » yalnizca kanatlarina guven » dayak yemeden once aglamak » yaran entryler » punch me i bleed » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » remake » kayseri » karpuz getir yiyeyim » masaustu » kamil koc » likitide » sir isaac » insurgency » erzincan » gece » ahmet yildiz olmedi sirin » geri donusum kutusu » avon urunlerini satan kiz » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » sensodyne