ihlamur kasri 

kapat
  1. 80li yıllarda güvenlik güçleri tarafından işkencehane olarak kullanıldığı iddaa edilen tarihi yapı.
    #1344735 (diyonsos, 25.02.2007 00:00)
  2. ıhlamurdere caddesinden yıldız yokuşuna doğru çıkan yokuşun başlangıcında yer alan sultan abdulmecit'in vefat ettiği yerdir. edilen rivayetlere göre padişahlar buradaki hatun kişilerle kasrın bahcesinde saklambac oynar, gorduklerını de agac altında sobelermiş. cok adamın yalancısıyım nabalı, gunahı onların boynuna. *
    #3444463 (bengbeng, 25.05.2008 06:05)
  3. bisiklete binmenin ogrenildigi yerdir, anne ve teyzeler cay icip sohbet ederken ortalikta dolanip sahane bahcesinde oynanilan yerdir. kimilerine gore cocukluktur.
    #3444468 (carrie, 25.05.2008 06:10 ~ 06:11)
  4. bahçesinde ilginç bitkiler ekili, ilgimi çekti "amerikan ıhlamuru".
    #4015826 (beyaz profiterol, 27.09.2008 12:13)
  5. çiçeklerin ilk filizlerini verdiği ilkbahar aylarında, havuz başında sohbet etmenin ayrı bir güzel olduğu, içilen çay ve kahvelerin atmosferle bütünleştiğinde insana daha bir huzur verdiği, güzel hatıraların kasrı..

(bkz: anılar ve hatıralar...)
    #4015904 (cranberry, 27.09.2008 12:51 ~ 28.09.2008 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ihlamur kasri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ihlamur kasri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ihlamur kasri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» odious mortem » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » bagirarak sevismek » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » ben bu yaziyi sana yazdim » wilhelm liebknecht » 128 » sadik gurbuz » ibrahim tatlises » vicortus » turk silahli kuvvetleri » brother in law » philippos » samsun » rahimagzi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran fikralar » sir isaac » osurmanin dayanilmaz hafifligi » takvim i vakayi » ultractor » philosophia » cemil cicek » fenerbahce den nefret etme sebepleri » haydar dumen e sorulan yaran sorular » ahmet yildiz olmedi sirin » talih kusu » scooterda aglamak » yakisikli olmak » yih yih » paranormal phenomena