igus yayincilik 

kapat
  1. yakın tarihimizi aydınlatan kitapları bize ulaştıran ve ulaştırmaya devam edecek gibi görünen yayınevi.
    böyle yayınevlerinin ayakta kalabilmesi için kitaplarını okuyarak destek olmak gerek.

(bkz: türkler müslümanlar ötekiler)
    (bkz: yassıadadan cudi ye)
    (bkz: akide şekeri harekatı)
    (bkz: kabasayın dönüşü)
    (bkz: dört kitapta yarattığımız tanrı)
    (bkz: müslüman bilginlerin kehanetleri)
    (templar, 08.05.2008 22:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» friedrich wilhelm nietzsche » euro 2008 turkiye aday kadrosu » 11 mayis 2008 ales » 11 mayis 2008 besiktas vestel manisaspor maci » mevlut erdinc » ercan saatci » balikesir uludag » organ bagisi » pis sevisirim » f1 pilotlarinin sampanya sisesini asagi birakmasi » korsan cd saticisi » yorgunum » yagiz » televizyonda aglatan hayatlara gercekte aldirmamak » kurban i keriz » siyah noktayi sikinca port diye firlamasi » gunde elli kez ciftlesen aslan diyaloglari » antalyaspor » frantic » mehmet ali alabora » yaratilani severiz yaratandan oturu » balik etli » a bugdayim bugdayim » unlulerden duymak istenilen sozler » philip cocu » ozledim teninin kokusunu ozledim » gidemem » odtu bahar senligi 2008 » toplumsal sistemler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa