igrenc fikralar 

kapat
  1. okuduktan veya dinledikten sonra insan da 4 gün sıçamama etkisi yaratan fıkralardır.
    eğer bu tür fıkraları size bir arkadaşınız anlatıyorsa 5. gün ağzına sıçılmalıdır.

bir adam ekmek fırınına girmiş.

-usta bana 299 tane ekmek verir misin?
    *300 olsa olmaz mı?
    -yok be usta o kadar ekmeği kim yiyecek?
    #3053738 (serbes maganda, 24.02.2008 22:14)
  2. çingenenin birine piyangodan büyük ikramiye vurur. evde herkes bayram yapmaktadır. çingene de pek cimrilik etmese de çapkınlıkta anasının gözüdür. karısı yeni mobilya ister, " sen benim gönlümü yap ben de sana ne istersen alayım" der. istediğini alır. küçük baldızı gelip yeni elbiseler ister. ona da " benim gönlümü yap, ne istersen alırım" der. yeni elbiselere karşılık oral seks ister. kız kabul eder. odaya geçerler ve icraata başlar. ama kız aniden tiksintiyle yüzünü buruşturur, " ama bu bok kokoor ".
    çingene pişkin pişkin cevaplar:
    " demincek kayınçoya motosiklet aldık da".
    #3147115 (sol eliyle dusunen adam, 16.03.2008 05:15)
  3. hemen fıkraya gireyim
    malum bir ingiliz, bir fransız ve temel hazır beklemektedir. bu fıkrada bunlar bir yerde cin görürler. cin ne istediklerini sorar. dileklerini yerine getirirse onları düzecek, şayet getiremezse onların baska dileklerini yapıp, düzmeden bırakacaktır. fransız altın saray ister cinden, cin hemen yapar ve fransızı oracıkta düzer. ingiliz altın stadyum ister ve cin stadyumuda yapar ingilizi de. daha sonra sıra temele gelir. aynı soru temele sorulur. temel'in ise dileği oldukça güzeldir:
    "ossuruğumu tut, kırmızıya boya".
    #3147147 (bengbeng, 16.03.2008 06:11)
  4. üç japon sırayla uçaktan atlamış, japonlar ölmüş sıra kırılmış. * *
    #3147917 (yipyip, 16.03.2008 13:50)
  5. temel uçağa binmiş etrafına bakmış ve ingiliz, alman, japon kod adlı fıkra kahramanlarını göremeyince aşağı inmiş.
    #3148671 (eko le pew, 16.03.2008 16:32)
  6. genel anlamda 'lazın biri' diye alınan fıkra girişimin komik olmaması veya anlatıcının batırması durumundaki fıkra çeşidi.
    #3148747 (kader utansin banane, 16.03.2008 16:46)

© 2008 - uludağ sözlük

igrenc fikralar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. igrenc fikralar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu igrenc fikralar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senin annen bir domatesti yavrum » bir baltaya sap olmak » lucky strike » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » kimi uludag sozluk yazarlarinin futursuz olmasi » ass like that » rodrigo barbosa tabata » deccal » cocukluk doneminde biriktirilenler » djarum vanilla a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games