igrenc esprinin esit arti eksi oy almasi 


kapat
  1. orjinal başlık:iğrenç espri entrysinin eşit sayıda artı ve eksi oy alması
    iğrenç espriden anlayan zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklı insanlarla, iğrenç espri yaratıcılığının yakınından geçmeyen insan sayısının sözlükte eşit sayıda olması.
    #653862 (KeviN, 21.09.2006 16:16)
  2. (bkz: izafiyet)
    #653878 (jakuzi, 21.09.2006 16:21)

© 2008 - uludağ sözlük

igrenc esprinin esit arti eksi oy almasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. igrenc esprinin esit arti eksi oy almasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu igrenc esprinin esit arti eksi oy almasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eyitim sart » ulu sozluk e bir daha gelinse alinmayacak nickler » gel ama sikilirsin » dervisabdi » kisisel bilgilerde dogum gunu yer almasi ihtiyaci » haydar dumen » oruc tutmayan genclere dayak » balkonda otururken kafaya su damlamasi » elf dedim be dedim » tutamadim kacirdim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games