igrenc espri malzemesi olmak 

kapat
  1. kimi isimlerden kaynaklı, yüce insanlarımızın bize kazandırdığı, ki$iyi tiksindiren durum..$öyle ki;

-adın ne?
    -murat..
    -koyayım da tur at..

veya;

-en $anslı c hangisi?
    -ambulance..
    -iyi günler, sizi allah a havale ediyorum..
    #1682810 (altf4, 24.05.2007 22:39)
  2. (bkz: ajdar anık)
    #1682850 (tanimadinmiben, 24.05.2007 22:45)

© 2008 - uludağ sözlük

igrenc espri malzemesi olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. igrenc espri malzemesi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu igrenc espri malzemesi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sicko » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » pgm301 » bush » hayat siyah olum beyaz » online store » hasan kara » early bird » bogazici universitesi » ayse ozyilmazel » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » besiktas a teknik direktor onerileri » prezervatif yerine migros poseti takmak » aksiran teyzeli corega reklami » monte cassino savunmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » delirememenin delirten uyuzlugu » brick top » harry potter and the deathly hallows » pkk » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » hala yarmaya devam eden forward mailler » rapidshare » asistan hindistan » girdinin yarattigi etki » muslum gurses » hayrunnisa gul » kara kara badem gozler » guvenilirlik » burt young