igrenc espri anlayisina sahip burkina fasolu 

kapat
  1. zor bulunan insan çeşidi. burkina faso vatandaşı olanların neredeyse hepsi müthiş espri anlayışına sahiptir. eskiden koudougou'dan gelen turistler için alacahoyuk'e otobüs kaldırırdık, bir espriler yaptılar ben, caner, ibrahim üç gün güldük.

anlattıklarına göre bu çeşit insanlar en çok hauts bassins'den çıkıyormuş, çünkü onlar daha çok bilime yatkın bir ırktan gelmekteymiş. yine de komik olmayan burkina fasolu yoktur. çektikleri o kadar acıya rağmen.
    #3689533 (grandmaster flash, 19.07.2008 23:38)
  2. bulunması zor ve gereksiz insandır.
    #3689638 (umbrasword, 19.07.2008 23:57)
  3. dünya fenerbahçeliler gününü delice kutlamış 5 dakika sonra bu günün yorgunluğunu atmak için evinin yolunu tutmuş burkina fasoludur.
    #3689652 (lost control, 19.07.2008 23:58)
  4. az önce bizim evin önünden geçti. kafasına karpuz atıp, saklandım. aşağıda küfir etti biraz. sonra da apartmana girdi beni arıyor :/

hiç şakadan anlamıyo ipne.
    #3689672 (chosen, 20.07.2008 00:01 ~ 00:03)

© 2008 - uludağ sözlük

igrenc espri anlayisina sahip burkina fasolu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. igrenc espri anlayisina sahip burkina fasolu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu igrenc espri anlayisina sahip burkina fasolu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» moderasyon » naked bike » el bakiri » emre asik in sag el orta parmagi » bir milli park projesi olarak bekar evleri » exclurel » bluevelve » aksam bize gel de ders calisalim » 4 hanif » iliskide erkeklere taktikler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games