igne attim tarlaya 

kapat
  1. bir gaziantep türküsü.

iğne attım tarlaya
    le le zalım zalım
    pırıl pırıl parlaya
    vıy vıy zalım zalım
    kız oğlanın yanında
    le le zalım zalım
    ah dedikçe terliye
    vıy vıy zalım zalım

karanfili budama
    le le zalım zalım
    sefa geldin odama
    vıy vıy zalım zalım
    hakikatli yar isen
    le le zalım zalım
    sen git söyle babana
    vıy vıy zalım zalım
    #1251131 (serbest radikal, 03.02.2007 07:55)

© 2008 - uludağ sözlük

igne attim tarlaya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. igne attim tarlaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu igne attim tarlaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 haziran 2008 isvicre turkiye maci » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sutlabi » lale mansur » ozden ornek in gunlugu » tess gerritsen » one last goodbye » rothmans » 6 temmuz 2008 roger federer rafael nadal maci » saskin dunya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci