iftira atma lan 

kapat
  1. * iftira atan bireye söylenen bir tümce.
    -ilk önce o küfretti. ben şeyden şey olduğumdan şeyi şey edemedim..bhla bhla..
    -iftira atma lan. salak salak konuşma..
    gibi.
    #3382672 (www wwwwwwwwww www, 11.05.2008 06:40)

© 2008 - uludağ sözlük

iftira atma lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iftira atma lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iftira atma lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeniolusumhareketi vs turkuazhareketi » sevdik sevdalandik » dr jekyll and ms hyde » elijah wood » doherty » yaban mersini » cirak » telefon sapigi » dokunmaktan korkmayan kadinlarin sevgilisi » sozluk yazarlarinin otobiyografileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci