iftarda raki balik yapmak 

kapat
  1. teraviden sonra bara gidip sahura kadar çılgınlar gibi eylenilecek bir programın başlangıcıdır.**
    #2549195 (batuhanyedek, 02.11.2007 23:34)
  2. ramazan gunu iftari raki ve balikla yapma eylemidir. *

--spoiler--

2006 ramazaninda bir grup arkadasimla izmir sahilinde yaptik.***
    --spoiler--
    #2549273 (sungeria, 02.11.2007 23:46 ~ 03.11.2007 20:12)
  3. (bkz: uyan da balığa gidelim)
    #2549278 (antilopyawrusu, 02.11.2007 23:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

iftarda raki balik yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iftarda raki balik yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iftarda raki balik yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about iftarda raki balik yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olum allahin emri ayrilik olmasaydi » askerlik muayenesi » folbiol » emperyalizm » yemekteyiz nika » cek git bebegim » gazi universitesi turk dili ve edebiyati bolumu » komik telefon sakalari » glassgiant com » resim dersinde orak cekic cizen ogrenci » en guzel turkce cumleler » voipraider » sezgicilik » mevzuyu dramatize etmek » omeprol » antite » yerel saat » kalbim hep senin oldu birak hep oyle kalsin » astrenjan » ali cengiz oyunu » sayin hitler » vahap beyaz » ruyada hamile oldugunu goren delikanli » 16 kasim 1991 fenerbahce besiktas maci » pkk bahane para sahane » logar » altin top » ketoral sampuan » batur alp » afrika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » moderasyonun kacak guresmesi » ovaniova » niyazii » yollama » internetten vahiy indirmek » cehennemin girisindeki olasi yazilar » bir derdim var i suratina kapamak » zall in sozluk acilimi » uludag sozluk un verimsiz isleyisi » i belong to che