iftar saatinde calan telefon 

kapat
  1. bütün gün sigara ve çay yoksunu bünyenin *sınır noktasında , orucu küfürle açmasına yol açan gereksiz arkadaşın gereksiz eylemidir.
    #702847 (kelebek etkisi, 06.10.2006 23:29)
  2. açılmaması gereken telefondur. hattın ucundaki hoşsohbet bir arkadaşsa iftarı 1 saat geç yapabilirsiniz.
    #2311040 (arabaciarabayatasget, 13.09.2007 19:00)

© 2008 - uludağ sözlük

iftar saatinde calan telefon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iftar saatinde calan telefon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iftar saatinde calan telefon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» candy shop » bekaret » cupcake » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » uypaciyakoverbeni » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » no air » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » polat alemdar » ask yaralar » politika dergisi » fatal » arnavut kaldirimi » olmek istemek ama olememek » cehennemde gerekli malzemeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ders calismaya baslama gazi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » ataturk geri donse soylecegi soz » firindan yeni cikmis ekmek » harry kewell » istanbulrumazinligi com » arditi » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » silikon yorgan » till there was you » en iyi ikililer » seri eksi oy veren ibne » l manyak