if i had possession over judgement day 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. possession
  2. once upon possession
  3. possession arrow
  4. spawn of possession
  5. the possession of anything begins in the mind
  6. judgement
  7. judgement day
  8. without judgement
  9. a fair judgement
  10. judgement of heaven

© 2008 - uludağ sözlük

if i had possession over judgement day başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. if i had possession over judgement day ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu if i had possession over judgement day nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» levine » allah im sana geliyorum » nefertari » george w bush » aliceinchains » haddini asmak » yaran okul muduru laflari » mka » okan bayulgen » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games