if elfsborg 

kapat
  1. 5 kez isveç sampiyonu olmuş sarı siyahlı takım. stad seyirci kapasitesi 17.800. 1904 yılında kurulmuştur.
    #1884637 (cNyT, 08.07.2007 18:44)
  2. rosenborg denen mikroba karşı desteklenmesini emrettiğim takımdır.
    #3437580 (osasuna, 23.05.2008 22:54)
  3. renkleri sarı- siyah dır.
    #3437597 (bleak poison, 23.05.2008 22:56)
  4. rosenborg denen mikrobun hakkından gelmesini dilediğim şanlı takımdır.
    #3437599 (osasuna, 23.05.2008 22:57)
  5. çok güzel bir isme sahip isveç takımı. ****
    #3437611 (zero95, 23.05.2008 22:58)

© 2008 - uludağ sözlük

if elfsborg başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. if elfsborg ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu if elfsborg nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» south park izleyende gizli veletlik vardir » cemeteries of london » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » irib » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » polo tisortle namaz kilmak » apocalypse please » avrupa yakasi » sevgili » bana sen lazimsin » cherry garcia » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » merdivenler » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » adim adim ibnelik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bachelorette » for godnesses sake » ali baris kurt » entry eksilerken godfather theme dinlemek » flaman » masum anadolu aski » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » tanri yanilgisi » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » maskeli baloda kiyafet secimi » balm » dunyanin en korkulan taraftari » anama sovmus patron » adanali