if ankara 

kapat
  1. nihayet güzide sehrimiz ankaraya da tesrif buyurmus olan ve ankara daki ilki gecen yıl düzenlenen bagımsız filmler festivalidir. bu yıl için başlangıc tarihi 1 mart tır ve ne yazık ki 4 mart ta son bulacaktır. filmler afm ankara migros sinemasında izlenebilmektedir. ayrıca bu yıl için yapı kredi universıty tele card sahiplerine yüzde 50 indirimlidir. hayırlı olsundur efendim.
    (toromanx, 01.03.2007 13:45)
  2. her sene kaçırmaya mahkum edildiğim festivaldir. if istanbul da fark etmemektedir. sürekli ıskalamaktayım. gidenlerin boyunları devrilsin!
    (mikserde yuzen balik, 01.03.2007 13:49)
  3. (bkz: Je vais bien, ne t'en fais pas)
    (Schizofrenne, 10.04.2008 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» foma » dunyaninenmutevaziadami » bir sut denemesi » sahdamar » history » hakan gulseven » eski sevgilinin mutlu olmasi » kurt boregi » sabri sarioglu nun saclari » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » ayce idil erkmen » pkk » entry ve nick uyumu » kumanda calisiyor » artun erturk ve diplomatik rock opera » wentworth miller » guzin abla » gore gori chapa tipa rota hey » bedrettin dalan » asik olamamak » davutsu » cmylmz dvd » ufo » facebook da gruplarin sayi belirtmeleri » turk kizlarin gotlerinin 44 inc yani 112 cm olmasi » tokatci » lost » galatasaray a gaassaray demek » honest a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa