iett soforunun cildirmasi 

kapat
  1. yaşanmış bir olaydır. tarabyaustu semtinde seyir halindeyken otobüs söförünün birden otobüsü durdurup "siktirin gidin lan mına koduklarım hepinizin anasını *" demesi ve otobüs kapılarını kapatması üzerine otobüstekiler şöförün üzerine yürümesiyle şöför amcanın tahtalarının eksildiğini anlarlar. aradan yarım saat geçer ve olay yerine polis gelir şöför sağ elinin işaret parmağını sağ kulağına sokmuş direksiyon tarafında ki ufak cama nasıl becerdiyse kafasını sokmuş türkü söylemektedir. ee adam az bile dayanmış istanbul'un o kadar kahrını çek trafik derdi bi yandan otobüse binen bazı mal vatandaşlar bi yandan adamın sinirleri bozulmuş.
    #3720935 (60 yasindaki kelebek, 25.07.2008 22:11)

© 2008 - uludağ sözlük

iett soforunun cildirmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iett soforunun cildirmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iett soforunun cildirmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» matias emilio delgado » ki sen » 1510 » iranli mollalarin ardindaki guc » konica » hayvan borsasi » ben bir inegim » ben gidersem » ayi bacagi » samsun 216 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games