idim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bos bkz idim doldum
  2. ben bir yakup idim
  3. bos bakiniz idim doldum
  4. ataturk un usagi idim
  5. keklik idim vurdular
  6. yuce dagbasina yagan kar idim
  7. ekin idim oldum harman
  8. yuce dag basinda yagan kar idim
  9. yusuf idim davut oldum
  10. idim diyor kir kafasini superegom diyor yapma bey

© 2008 - uludağ sözlük

idim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. idim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu idim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaynak yok beyler » albert sartre » cengiz imren » selvi boylum al yazmalim » omuz attigi kisiden dayak yiyen ezik tip » kackar daglari » shaqmarion » olu sozluk » stellarium » fakirlikten sikilip devrimci olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games