ideolojinin yikilma olasiligi 

kapat
  1. bir ideoloji yani bir fikir herhangi bir oluşum olmadığından nasıl yıkılabilmektedir, hangi tür alet edevat kullanılmaktadır sorunsalını beaberinde getiren başlık
    #1875876 (ekmekli-tost, 07.07.2007 03:05)
  2. (bkz: komunizm bir ulke degil anam)*
    #1875878 (hattori kibar feyzo, 07.07.2007 03:06)

© 2008 - uludağ sözlük

ideolojinin yikilma olasiligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ideolojinin yikilma olasiligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ideolojinin yikilma olasiligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paint it black » imminent » the richest man in bayburt » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » correcto » bingol » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » bursa » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » sevil aki » yavuz seckin » 2008 kuresel ekonomi krizi » kopush fm » nar » guvercin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sir isaac » kafasi calisan ac kalmaz » powerofaith » okul zilinin imperial march ile calmasi » binbasi ersever in itiraflari » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » balm » ben bu yaziyi sana yazdim » gaziosmanpasa » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » al yesil dokun anneler » eski karim » saipsiz » interneti sahibine zindan eden modem » paradox of cartography